Rituals Bad- & douchegels voor Dames

Met de bad & douchegel van Rituals weet je zeker dat je de dag ontspannen begint. Of geheel zen eindigt, trouwens. De producten van Rituals zijn geïnspireerd op eeuwenoude oosterse tradities en weten je dagelijkse activiteiten om te toveren in rituele verwenmomenten. Van verzorgende schuimen en luxueuze bodyscrubs tot verzachtende badoliën.

49 artikelen
Filter & sorteer
  • 49 artikelen
48 van 49 gezien

Met de bad & douchegel van Rituals weet je zeker dat je de dag ontspannen begint. Of geheel zen eindigt, trouwens. De producten van Rituals zijn geïnspireerd op eeuwenoude oosterse tradities en weten je dagelijkse activiteiten om te toveren in rituele verwenmomenten. Van verzorgende schuimen en luxueuze bodyscrubs tot verzachtende badoliën.

Rituals bad & douchegel bij de Bijenkorf

De bad & douchegels van Rituals herken je aan hun heerlijke, subtiele geur. De producten van Rituals zijn stuk voor stuk uniek en kenmerken zich allen doordat ze geïnspireerd zijn op de natuur en oosterse tradities. Ieder Rituals product behoort tot een collectie met een eigen typerende geur. Om een paar voorbeelden te noemen:

• The Ritual of Sakura. The Ritual Sakura-collectie biedt een combinatie van de verzorgende eigenschappen van rijstmelk en de zoete aroma van kersenbloesem. De geur is gebaseerd op de Japanse viering van de jaarlijkse bloei van de kersenbloesem.

• The Ritual of Dao. De geuren uit deze collectie zijn verrijkt met rustgevende ingrediënten zoals lotus. The Ritual of Dao-collectie is geïnspireerd op Dao, een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van Yin en Yang.

• The Ritual of Hammam. Deze collectie is geïnspireerd op de welbekende hammam: een authentieke stoombadervaring uit het oosten. De producten uit the Ritual of Hammam-collectie zijn verrijkt met ingrediënten die de huid reinigen, zoals frisse rozemarijn en Eucalyptus.

Collectie Rituals bad & douchegels

Of je nu het liefst in de ochtend doucht of liever voor het slapen gaan baddert: Rituals heeft voor ieder moment de juiste bad & douchegel. De douche- en badproducten van het merk kennen -naast dat ze behoren tot diverse collecties- verschillende doeleinden. Heb je te maken met een droge huid? Dan zijn de intens verzorgende en verzachtende scrubs van Rituals je go-to. Houd je tijdens het douchen van een rijkelijke hoeveelheid schuim? Dan zit je met de Rituals doucheschuim goed. Ook qua geuren heb je het voor het kiezen. Denk maar aan de frisse The Ritual of Laughing Buddha-collectie of de combinatie van Indiase roos en zoete amandelolie van de harmonieuze The Ritual of Aryuveda-collectie.

Rituals bad & douchegels als cadeau geven

Wil je iemand pas écht blij maken? Dan doe je er goed aan een Rituals cadeauset te geven. De verzorgingssets en cadeausets van Rituals bestaan uit uiteenlopende producten. De luxueuze cadeauverpakkingen maken de cadeausets tot regelrechte blikvangers. Vrijwel iedere collectie van Rituals heeft een eigen giftset, dus zit de favoriete Rituals geur van de ontvanger er vast en zeker bij. Daarnaast kennen de sets verschillende groottes, dus valt er voor ieder budget wel een passende Rituals set te vinden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl