Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Liewood

Liewood maakt onweerstaanbare producten voor de moderne familie. Kies uit de leukste babyproducten: badspeeltjes, kinderboeken, knuffeldoekjes en slabbetjes in de mooiste kleuren en vormen. Ontdek nu het uitgebreide Liewood babyaccessoires-aanbod!

Liewood

77 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
77 artikelen

Liewood bij de Bijenkorf

Speeltjes in de vorm van dieren, kinderboeken en knuffeldoekjes in zachte pasteltinten, zetten de toon in het Liewood-assortiment. Bij de Bijenkorf vind je daarnaast een nog breder scala aan producten voor kinderen. Zo bevat het aanbod ook handige aankleedkussens, babybedden en bijtringen. Deze accessoires zijn niet alleen onmisbaar voor jouw baby, ze zien er ook nog eens modern en stijlvol uit: waardoor ze niet snel uit de toon vallen in jouw interieur.

Liewood babyaccessoires van gerecyclede en biologische materialen

Bij Liewood wordt veel gebruik gemaakt van houten materialen, pasteltinten en zachte stoffen. Daarnaast zijn veel producten van Liewood voorzien van schattige prints en dessins: denk daarbij aan dierenprints, zoals panda’s, konijntjes en olifanten. Ook staat duurzaamheid bij Liewood hoog in het vaandel, waardoor je veel producten vind die gemaakt zijn van gerecyclede en biologische materialen. Zo vind je onder andere Liewood slabbetjes, gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester, maar ook Liewood babyspeelgoed, van hout.