LITCHY

Sinds de oprichting in 2019 houd LITCHY zich bezig met het bieden van zelfvertrouwen en comfort. Jezelf op je gemak voelen in kleding staat hierbij centraal. Van strapless jurken tot bikini’s, elke outfit kun je onbevreesd dragen met de lingerie accessoires van LITCHY.

Litchy

5 artikelen
Filter & sorteer
5 artikelen
 • Litchy Boob Tape

  Litchy

  Boob Tape

  19,95
 • Litchy Silliconen tepelplakkers

  Litchy

  Silliconen tepelplakkers

  14,95
 • Litchy Nipple Cover in 5-pack

  Litchy

  Nipple Cover in 5-pack

  9,95
 • Litchy Fashion Tape 50 stuks

  Litchy

  Fashion Tape 50 stuks

  12,95
 • Litchy Sweat Pads in 5-pack

  Litchy

  Sweat Pads in 5-pack

  11,95
5 van 5 gezien

Litchy bij de Bijenkorf

De collectie van het Nederlandse merk Litchy bestaat uit een serie must haves voor iedere vrouw. Het genie achter Litchy is Lizzy Perridon. Zij begon haar business met het verhuren van designerjurkjes en heeft daar later deze handige Litchy accessoires aan toegevoegd. De collectie, bestaande uit Litchy boob tape, nipple covers, fashion tape en sweatpads, zorgen voor meer draagcomfort. Zo kan iedereen genieten van het feestje en is het niet nodig je zorgen te maken over ongemakkelijke situaties met bijvoorbeeld zichtbare bh-bandjes bij een lage rug of laag decolleté.

Lizzy Perridon’s handige accessoires

Litchy is het nieuwste merk op het gebied van handige body-accessoires. De verschillende producten kun je tot wel negen uur gebruiken. Zo is het Litchy boob tape heel handig wanneer je een feestjurkje draagt. Je kunt je borsten ermee liften, goed bedekken of gewoon netjes op hun plaats houden. Wil je volledige bescherming? Gebruik dan ook de nipple covers. Deze zijn water en zweet bestendig. Daarnaast bevat de body line fashion tape dat je kleding op zijn plaats houdt en Litchy sweat pads die je makkelijk in je kleding kunt plakken om zweetplekken tegen te gaan. De Litchy lingerie en nachtmode collectie bevat alles wat je nodig hebt voor een avondje uit.