exclusief in onze winkels Longines

Longines; meer dan 180 jaar precisie en elegantie

Longines is een horlogemerk dat in 1832 door Auguste Agassiz werd opgericht in Saint-Imier, Zwitserland. Met bekende ambassadeurs als Kate Winslet, Simon Baker en André Agassi grijpt Longines terug op meer dan 180 jaar onafgebroken horlogevakmanschap. De kernwaarden van Longines, elegantie, traditie en sport zijn daarbij altijd gewaarborgd gebleven. Dit uit zich in de verschillende luxueuze horlogecollecties voor dames en heren.

Collectie in onze winkels

De collectie van Longines vind je in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De collectie bestaat uit horloges.

Bekijk winkelinformatie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl