streetstyle FASHION WEEK

Wat zijn de trends van dit seizoen? Ook al lopen de catwalk shows één seizoen voor op de huidige mode, de streetstyle van de genodigden vertelt alles over de trends van nu. Ontdek de trends per stad en shop direct een bijpassende look. Beelden: © WGSN.com

bekijk het lookbook
Bekijk items Sluit items

de stijl van NEW YORK

In New York zagen we powervrouwen pur sang. Denk aan pantalons met stoere boots en opvallende zonnebrillen. Ook veel gespot: de lieslaars. Nog niet helemaal geïntegreerd in het Nederlandse modebeeld, maar iemand moet de stoute schoenen aantrekken. Durf jij?

de stijl van LONDEN

Kleurrijk, veel roze en veel logo’s: dat is de samenvatting van de Londense stijl. De Londense vrouw heeft oog voor bijzondere en stoere mode. Ga voor maximalistische combinaties en waan je op de straten van Londen.

Bekijk items Sluit items
Bekijk items Sluit items

de stijl van MILAAN

Milanese vrouwen kleding zich graag modern en über-vrouwelijk, al werden er dit jaar ook stoerdere stijlen gespot. Combineer romantische mode met sneakers, een grote zonnebril, een espresso in je hand en je bent klaar om te flaneren.

Bekijk items Sluit items

de stijl van PARIJS

Rood, wit en blauw zijn de kleuren die de hoofdrol spelen op de Parijse straten. De Franse modescene liet hiermee zien dat ze staan voor hun land. Dit statement uitte zich in grote sweaters, vrouwelijke silhouetten en bijzondere tasjes.

NIEUWE COLLECTIE

Geïnspireerd geraakt en op zoek naar nog meer mode? Ontdek dan de nieuwe damescollectie met heel veel mooie items van topmerken.

ontdek de nieuwe collectie

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu