TRENDS VOOR HEREN

Een nieuw seizoen betekent nieuwe mode, maar wat zijn precies de trends voor heren? Stijlvolle sportmode belooft ook deze herfst en winter een hoop comfort. Prints mogen weer gemixt worden en ook zien we streetwear terug in de vorm van items als hoodies, sweatpants en donsjacks.

STIJLVOLLE SPORTMODE

Dat sportmode lang niet meer alleen voor in de gym bestemd is, weten we nu al een aantal seizoenen. Ook nu weer bewijst sportkleding even stijlvol als comfortabel te zijn.

MIX VAN PRINTS

Prints zijn er dit seizoen om gemixt te worden. Begin subtiel en ga voor een overhemd met diverse ruitjes. Klaar voor een volgende stap? Ga dan voor een groter contrast in prints.

Bekijk items Sluit items

MODERNE STREETWEAR

Deze trend is een logisch vervolg op de terugkeer van 90s logoprints. De mooiste streetwear van dit seizoen komt in de vorm van donsjacks, hoodies en sweatpants.

BASIC KLEUREN

Basic kleuren zijn alles behalve saai. Sterker nog, met meerdere blauw- wit- en roodgekleurde items in jouw garderobe ben je verzekerd van de meest veelzijdige looks van dit seizoen.

Bekijk items Sluit items

NIEUWE HEREN- COLLECTIE

Ontdek in de nieuwe herencollectie essentiële items die jouw herfst- en winter extra stijlvol maken

ontdek de collectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl