Lookbook De 5 kersttrends van 2018

Shanice, Content editor

Kerst komt langzaam dichterbij, dus is het tijd om je huis te versieren en de boom op te tuigen. Kies jij dit jaar voor klassieke decoratie of juist unieke ornamenten? Wat jouw smaak ook is, voor ieder is iets wils te vinden. Ontdek de kersttrends van 2018 bij de Bijenkorf.

Jungle bells

Dit najaar zien we veel dierenprints en wilde accessoires terugkomen in het interieur. Geen wonder dus dat deze trend ook in de feestmaand tevoorschijn komt. Maak van jouw boom een exotische verschijning met wilde dieren, palmbomen en andere tropische decoraties.

Komische kerst

Liever een funky boom? Van iconische Kerstmannen met een twist tot glimmende donuts en tekkels: in ons assortiment vind je de leukste decoratie voor in de boom.

Kerstklassiekers

Met een klassieke boom zit je altijd goed. Denk aan de iconische kleuren zoals rood, groen en goud, vormgegeven in Kerstmannen en Notenkrakers. Combineer het met eenvoudige ballen in hetzelfde kleurenpalet voor het ultieme kerstgevoel.

Onderwater wereld

Deze december gaan we in het diepe. Met onder andere vissen, kreeften en schelpen in blauwtinten en metallics, wordt de boom een waar aquarium. Uiteraard mag een randje glitter niet ontbreken voor een schitterend effect.

Regenboog boom

Versier de boom met ornamenten en matchende ballen in alle kleuren van de regenboog. Ga los met de vele kleurschakeringen en maak er een vrolijk feestseizoen van volgens de laatste trends.

Ontdek de collectie Kerst

Vier een sprankelende kerst met de allermooiste decoratie bij de Bijenkorf

Ontdek het aanbod

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu