touch me de mooiste materialen

De nieuwe collectie voor heren biedt een aantal essentiële mode-items, gemaakt van de mooiste materialen. Van rauwe denim tot fijne sweaters en zachte, gebreide truien: deze items mogen dit seizoen niet ontbreken aan jouw garderobe.

bekijk het lookbook

rauwe denim

Stoer, casual en een beetje rauw: dat is denim. Dit materiaal vind je dit seizoen terug in meerdere mode-items en het combineren hiervan is zeker toegestaan.

ontdek het aanbod

zacht gebreid

Dalende temperaturen vragen om heerlijke vesten en truien, gemaakt van de mooiste materialen. Kies voor basics én een paar opvallende exemplaren in wol of kasjmier, dan ben je het hele seizoen voorzien.

ontdek het aanbod

het witte t-shirt

Een tijdloos item als het witte T-shirt verwerk je als man gemakkelijk in meerdere looks. Kies voor een exemplaar van mooi en kwalitatief katoen om er seizoenen lang plezier van te hebben.

ontdek het aanbod

het gewatteerde jack

Een jas die je beschermt tegen wind én regen is makkelijk gevonden dankzij ons ruime aanbod gewatteerde jacks. Vullingen van luxueus dons en veren houden je namelijk het hele seizoen op temperatuur.

ontdek het aanbod

de sweater

Sweatstof is dit seizoen net zo stijlvol als comfortabel. Van uni gekeurde exemplaren tot eentje met een logoprint: de casual sweater is in de nieuwe collectie ruim vertegenwoordigd.

ontdek het aanbod

touch me nieuwe collectie

Ontdek een nieuwe collectie vol stijlvolle herenmode, gemaakt van de mooiste materialen

ontdek het aanbod

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl