Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LOTT. Gioielli

LOTT. Gioielli is een Nederlands sieradenmerk opgericht in 2010. Het merk maakt veel minimalistische sieraden in zilver of goud. Bijvoorbeeld de armbandjes of kettinkjes met een initiaal erin verwerkt.
  • Home
  • arrow-small__rightLOTT. gioielli

LOTT. gioielli

359 artikelen
Filter & sorteer
359 artikelen

LOTT. gioielli bij de Bijenkorf

LOTT. gioelli is een Nederlands sieradenmerk dat is opgericht door Danique en Charlotte. Het woord ‘gioielli’ betekend in het Italiaans ‘juwelen’. Het merk wordt gekenmerkt door een tijdloze, speelse en luxueuze stijl. LOTT. gioielli ontwerpt minimalistische sieraden in het zilver, rosé of goud. Kies uit de fijne kettingen of armbanden van LOTT. gioielli die voor iedere gelegenheid geschikt zijn. Vaak worden de sieraden voorzien van een intitial om de exclusieve stukken nog wat specialer te maken.

De stijlvolle sieraden van LOTT. gioielli

De sieraden van LOTT. gioielli worden gemaakt van het uitstekende materiaal: 925 sterling zilver en eventueel voorzien van een rosé of gouden plating. Bij de Bijenkorf vind je de must have sieraden van LOTT. gioielli, zo kan je uitgebreid kiezen uit de oorbellen van LOTT. gioielli met extravagante details en levendige kleuren. De items worden geproduceerd op een duurzame wijze door het gebruik van natuurlijke materialen.