Lyle & Scott

Lyle & Scott is een gewaardeerd modemerk in de golf- en modewereld. De focus lag bij de oprichting in 1874 op smart casual knitwear, maar tegenwoordig is sportieve herenmode en kindermode verkrijgbaar. Ga voor onmisbare basics: van sportieve polo’s & T-shirts tot casual truien & vesten.

141 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 141 artikelen
48 van 141 gezien

Lyle & Scott is een gewaardeerd modemerk in de golf- en modewereld. De focus lag bij de oprichting in 1874 op smart casual knitwear, maar tegenwoordig is sportieve herenmode en kindermode verkrijgbaar. Ga voor onmisbare basics: van sportieve polo’s & T-shirts tot casual truien & vesten.

Lyle & Scott bij de Bijenkorf

Of het nou gaat om de herenmode van Lyle & Scott of je op zoek bent naar een leuke outfit voor een van je kinderen: de Bijenkorf heeft het Schotse modemerk in huis. Lyle & Scott ontwerpt casual kleding die door iedereen te dragen is. Zo zijn er verschillende truien & vesten verkrijgbaar die door hun basic vormgeving in elke garderobe passen, maar ook aan de iconische polo’s voor heren van Lyle & Scott kan je in onze online wereld terecht.

Het herkenbare gouden arend logo

In alle kleding van Lyle & Scott is telkens het kenmerkende logo terug te vinden. Het gouden arend logo staat symbool voor een golfterm, waardoor de oorspronkelijke roots van het merk toch nog in stand worden gehouden. Onder andere T-shirts & polo’s, truien & vesten, maar ook de ruime collectie jassen voor heren van Lyle & Scott zijn in combinatie met het herkenbare logo verkrijgbaar. Mocht je trouwens op zoek zijn naar de stijlvolle kleding, maar dan voor kinderen? Neem dan vooral een kijkje in de kindermode van Lyle & Scott. Hier zijn warme hoodies tot kleurrijke zwembroeken verkrijgbaar voor de allerkleinsten.

De geschiedenis van Lyle & Scott

De geschiedenis van Lyle & Scott gaat ver terug. Het Schotse modemerk begon in 1874 te Hawick nadat oprichters William Lyle en Walter Scott achthonderd pond verzamelde en samen een eigen knitwear onderneming begonnen. Het voornaamste doel was om ondergoed te produceren. Door het succes nam de uitbreiding vlug toe – zo werd gebreide mode de norm - en samenwerkingen met Christian Dior, Chanel en Yves Saint Lauren kwamen tot stand. In de jaren zestig ontstond de identiteit van Lyle & Scott zoals we het vandaag de dag kennen: elegante kleding in een sportief ontwerp met invloeden uit de golfwereld.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl