Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lyle & Scott

Lyle & Scott is een Schots merk, dat kleding ontwerpt voor de modebewuste heren en kinderen van nu. Lyle & Scott verwierf bekendheid als golfmerk, maar biedt tegenwoordig een uitgebreide collectie aan klassieke items met een preppy-sporty twist. Ieder ontwerp wordt gesierd door de iconische gele adelaar.

Lyle & Scott

111 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
111 artikelen

Lyle & Scott bij de Bijenkorf

Of het nou gaat om de herenmode van Lyle & Scott of je op zoek bent naar een leuke outfit voor een van je kinderen: de Bijenkorf heeft het Schotse modemerk in huis. Lyle & Scott ontwerpt casual kleding die door iedereen te dragen is. Zo zijn er verschillende truien & vesten verkrijgbaar die door hun basic vormgeving in elke garderobe passen, maar ook aan de iconische polo’s voor heren van Lyle & Scott kan je in onze online wereld terecht.

Het herkenbare gouden logo

In alle kleding van Lyle & Scott is telkens het kenmerkende logo terug te vinden. Het gouden arend logo staat symbool voor een golfterm, waardoor de oorspronkelijke roots van het merk toch nog in stand worden gehouden. Onder andere T-shirts & polo’s, truien & vesten, maar ook de ruime collectie jassen voor heren van Lyle & Scott zijn in combinatie met het herkenbare logo verkrijgbaar. Mocht je trouwens op zoek zijn naar de stijlvolle kleding, maar dan voor kinderen? Neem dan vooral een kijkje in de kindermode van Lyle & Scott. Hier zijn warme hoodies tot kleurrijke zwembroeken verkrijgbaar voor de allerkleinsten.

De geschiedenis van Lyle & Scott

De geschiedenis van Lyle & Scott gaat ver terug. Het Schotse modemerk begon in 1874 te Hawick nadat oprichters William Lyle en Walter Scott achthonderd pond verzamelde en samen een eigen knitwear onderneming begonnen. Het voornaamste doel was om ondergoed te produceren. Door het succes nam de uitbreiding vlug toe – zo werd gebreide mode de norm - en samenwerkingen met Christian Dior, Chanel en Yves Saint Lauren kwamen tot stand. In de jaren zestig ontstond de identiteit van Lyle & Scott zoals we het vandaag de dag kennen: elegante kleding in een sportief ontwerp met invloeden uit de golfwereld. Trotseer deze elegante kleding met bijvoorbeeld een Lyle & Scott trui voor heren.