Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Connect In Colour Eye Shadow Palette X12 - oogschaduw palette

55,-2024-04-22T14:08:15.614Z55
M·A·CM·A·C Connect In Colour Eye Shadow Palette X12 - oogschaduw palette322309050598008

KleurHi-Fi Colour

Hi-Fi Colour
Online nog enkele items beschikbaar

Kleur: Unfiltered Nudes
Echte nudes: met meer dimensie. Ga voor een natuurlijke look met dit universeel flatterende oogschaduwpalet met 12 kleuren. De tinten zijn met één veeg aan te brengen voor een minimalistische tot maximale look. Deze all-inclusive line-up van neutrale kleuren en essentials heeft een lichte, zijdezachte textuur in een reeks matte, glanzende, glitter en metallic finishes. Onze unieke formule kan moeiteloos worden aangebracht, opgebouwd en geblend, zodat je de look helemaal kan afstemmen op jouw ogen. Onze meest gepigmenteerde oogschaduw tot nu toe is geformuleerd met een tot 25% hoger pigmentgehalte in vergelijking met eerdere M·A·C Eye Shadow-paletten. Bovendien is dit door artiesten samengestelde palet met een scanbare QR-code je portaal naar een steeds veranderend online universum van inspiratie.

Kleur: Future Flame
Vurige tinten: geïntensiveerd. Ga los met dit verbazingwekkende oogschaduwpalet van 12 kleuren. De tinten zijn met één veeg aan te brengen voor een eindeloze chique tot verwarmde look. Deze bruisende selectie van warm koper, oker en amber heeft een lichte, zijdezachte textuur in een reeks matte, glanzende, glitter en metallic finishes. Onze unieke formule kan moeiteloos worden aangebracht, opgebouwd en geblend, zodat je de look helemaal kan afstemmen op jouw ogen. Onze meest gepigmenteerde oogschaduw tot nu toe is geformuleerd met een tot 25% hoger pigmentgehalte in vergelijking met eerdere M·A·C Eye Shadow-paletten. Bovendien is dit door artiesten samengestelde palet met een scanbare QR-code je portaal naar een steeds veranderend online universum van inspiratie.

Kleur: Hi-Fi Colour
Fell en opvallend: nieuwe energie. Ga voor een vleugje technicolour met dit verzadigde oogschaduwpalet van 12 kleuren. De tinten zijn met één veeg aan te brengen voor een grenzeloos artistieke tot buitenaardse look. Dit interstellaire spectrum van hypnotiserende neonkleuren en klassieke kleuren heeft een lichte, zijdezachte textuur in een reeks matte, glanzende, glitter en metallic finishes. Onze unieke formule kan moeiteloos worden aangebracht, opgebouwd en geblend, zodat je de look helemaal kan afstemmen op jouw ogen. Onze meest gepigmenteerde oogschaduw tot nu toe is geformuleerd met een tot 25% hoger pigmentgehalte in vergelijking met eerdere M·A·C Eye Shadow-paletten. Bovendien is dit door artiesten samengestelde palet met een scanbare QR-code je portaal naar een steeds veranderend online universum van inspiratie.

Gebruikstips:
- Breng de oogschaduw aan met je vingers, een kwastje of een sponsje.
- Gebruik een 239S kwast om de kleur op de oogleden te drukken.
- Gebruik een 217S kwast om de kleur van de plooien tot de wenkbrauwboog te blenden.
- Gebruik een 219S kwast om de binnenste ooghoeken te accentueren.
- Gebruik een 263S kwast om de ogen te omlijnen of de wenkbrauwen op te vullen.

M·A·C55,-

Connect In Colour Eye Shadow Palette X12 - oogschaduw palette

Bekijk meer