Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil - make-up remover

55,-
M·A·CM·A·C Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil - make-up remover322309045800015
Maat200 ml
Online nog 4 beschikbaar

Smelt de dag weg met onze wetenschappelijk onderbouwde en door artiesten goedgekeurde lichte reinigingsolie die op milde maar effectieve wijze hardnekkige make-up, verontreinigende stoffen en microstoffen verwijdert en tegelijkertijd de huid verzacht. De zachte, luxueuze formule glijdt moeiteloos over de huid en spoelt deze af - zonder een vettig laagje achter te laten voor een gezond uitziende, schone gloed die nooit trekkerig of droog aanvoelt. Deze krachtige maar zachte reiniger houdt ook de vochtbalans van de huid op peil, maakt de huid onmiddellijk glad en verbetert de huidtextuur. Samengesteld met veerkrachtig en zeldzaam Japans pioenroosextract en Tsubaki, jojoba- en zonnebloemzaadolie en vitamine E, verzorgt de op olie gebaseerde cleanser de huid voor een soepelere teint.

Nog beter? Het veroorzaakt geen puistjes of verstopt de poriën niet en is ontworpen voor alle huidtypes - inclusief de vette huid en de gevoelige huid en ogen.

Gebruikstips:
- Gebruik twee keer per dag, 's morgens en 's avonds, als onderdeel van je Hyper Real™ huidverzorgingsroutine
- Doseer twee tot drie pompjes in de palm van je hand en masseer met gesloten ogen zachtjes op de droge huid
- Gebruik onze door artiesten ontwikkelde Wake-Up-To-Makeup Techniek door de formule vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe in de huid te masseren
- Meng met warm water, spoel grondig af en dep droog

M·A·C55,-

Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil - make-up remover