Nieuwe collectie

M·A·C

Hyper Real SkinCanvas Balm™ Moisturizing Cream - moisturizer

60,-2023-01-31T19:33:57.401Z60
M·A·CM·A·C Hyper Real SkinCanvas Balm™ Moisturizing Cream - moisturizer322309046000015
Maat15 ml
Online nog 4 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Verwen uw huid met onze wetenschappelijk onderbouwde en door artiesten goedgekeurde hydraterende crème die de huid diep hydrateert en onmiddellijk en na verloop van tijd gladstrijkt. De lichte, snel absorberende crème versterkt en beschermt de huidbarrière voor een algemeen gezonder uitziende huid. Het verzacht en voorkomt zichtbare irritatie, en hydrateert 24 uur lang om een soepele, zachte huid met een gezond uitziende gloed te onthullen. De hoogwaardige crème wordt aangedreven door onze Pro-4 Power Infusion Matrix™ met veerkrachtig en zeldzaam Japans pioenroosextract, huidverbeterende Niacinamide, hydraterend en opvullend hyaluronzuur en herstellende ceramiden voor onmiddellijke en langdurige resultaten. Daarnaast helpen mango- en avocadoboter om de huid zacht, gevoed en geconditioneerd te laten aanvoelen.

THE M-A-C DIFFERENCE
Draag alleen of onder make-up voor een perfect voorbereide, make-up-klare teint. De lichte, textuur is niet vet en plakt niet. Hij absorbeert onmiddellijk voor een gladdere en betere make-up applicatie en houdt de make-up 12 uur lang fris.

Gebruikstips:
- Twee keer per dag aanbrengen, 's ochtends en 's avonds, als onderdeel van uw Hyper Real™ huidverzorgingsroutine
- Breng de gewenste hoeveelheid product direct op de vingertoppen aan of gebruik de 001 Serum + Moisturizer Brush om gelijkmatig aan te brengen op een pas gereinigde huid
- Gebruik onze door artiesten ontwikkelde Massage-Melt-Techniek om de formule met ronddraaiende bewegingen zachtjes in de huid te masseren
- Vermijd het gebied rond de ogen

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

M·A·C60,-

Hyper Real SkinCanvas Balm™ Moisturizing Cream - moisturizer