Cosmetica Charlotte Tilbury in de Bijenkorf Maastricht

Myrthe , Content creator

De komst van het exclusieve Britse make-up merk Charlotte Tilbury in de Bijenkorf Maastricht was een groot succes. De lipsticks gingen als warme broodjes over de toonbank. We zijn weer heel wat tips en tricks wijzer dankzij make-up artiest Lorin Mamo, die speciaal voor de opening aanwezig was in Maastricht.

Laat de huid stralen

Het luxe make-up en huidverzorgingsmerk werd door Charlotte opgericht in 2013, na vele jaren ervaring als make-up artiest van de sterren. Haar doel was het ontwikkelen van make-up die vooral gemakkelijk in gebruik is. Huidverzorging staat voor Tilbury aan de basis voor het creëren van de befaamde gloed. Lorin Mamo geeft als tip om altijd alleen make-up aan te brengen op een goed gereinigde huid. Een goed gehydrateerde huid is essentieel om make-up er mooi uit te laten zien.

Wie niet gezegend is met een perfect egale huid, heeft baat bij een likje foundation. Maar met de zomer om de hoek sturen we liever weg van een dikke lagen op het gezicht. Daarvoor is de ‘Light Wonder’ foundation in het leven geroepen, geïnspireerd op de gezonde gloed waar topmodel Gisele Bündchen om bekend staat.

Zoals de modellen doen

De ‘Pillow Talk’ collectie is recentelijk uitgekomen en bevat onder andere een lipliner, lipstick en oogschaduw quattro. De producten worden tijdens de Victoria’s secret modeshow op de befaamde ‘angels’ gebruikt, vertelt Lorin. Ze is zelf ook altijd aanwezig om de visagie te doen tijdens deze shows. De producten in deze collectie zorgen voor die zwoele, romantische look waar de Victoria’s Secret modellen om bekend staan. Je vind ze hieronder.

Gouden zomerlook

Voor het komend voorjaar/zomer raadt Lorin ons de 'The Golden Godess' look aan. De basis is een zongebruind uitziende huid. Op de ogen vind je warme tonen en de lippen zijn neutraal. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van flink wat bronzer en mag een stevige highlighter niet ontbreken. Shop hieronder de producten die Lorin gebruikt heeft.

Laat je opmaken door een artiest van Charlotte Tilbury

Als je graag een keer de producten van Charlotte Tilbury professioneel aangebracht wil hebben, kun je je bij de counters laten opmaken door iemand van Charlotte Tilbury. Je vindt hier+ de contactgegevens van de verschillende counters in de Bijenkorf Maastricht, de Bijenkorf Rotterdam, de bijenkorf Amsterdam en de Bijenkorf Utrecht.

Ontdek de collectie Charlotte Tilbury

Of je nou voor een zomerse 'Golden Godess' look gaat, of voor een sensuele 'The Dolce Vita' look, bij Charlotte Tilbury slaag je altijd.