Magimix

Magimix - afkomstig uit het gastronomische hart van Frankrijk - introduceerde meer dan veertig jaar geleden de eerste foodprocessor voor thuis. Sindsdien staat het merk voor onbetwiste topkwaliteit en creativiteit in de keuken. Niet voor niets is Magimix favoriet bij de allergrootste topchefs in binnen- en buitenland. In de collectie vind je o.a. blenders, foodprocessors, keukenmachines en broodroosters.

Magimix

54 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 54 artikelen
48 van 54 gezien

Magimix wonen bij de Bijenkorf

Al jaren is het Franse merk Magimix een begrip in de keuken. Niet alleen door professionele chefs worden de apparaten van Magimix gebruikt, ook kookliefhebbers wereldwijd hebben Magimix in hun keuken staan. Het hoofdkantoor van Magimix is gevestigd in het hart van Bourgondië, van waaruit de fraaie apparaten worden vervaardigd. Het aanbod bij de Bijenkorf bestaat uit onder andere Nespresso koffiemachines, Magimix keukenmachines, broodroosters en Magimix blenders.

Ontdek de Nespresso machines van Magimix

Zoek je een koffiemachine waarbij je simpelweg met één druk op de knop bent voorzien van een heerlijk kopje koffie, bekijk dan ons assortiment Magimix Nespresso machines. Je kent deze befaamde koffiemachines ongetwijfeld wel: dankzij het Nespresso cups systeem bereid je eenvoudig een heerlijke cappuccino of espresso. De Nespresso machines van Magimix komen in allerlei uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een apparaat om puur en alleen espresso’s en lungo’s mee te maken, of juist zoekt naar een koffiezetapparaat dat jou een uitgebreidere koffiebeleving biedt, Magimix heeft voor elke koffieliefhebber een passend Nespresso apparaat. Tevens worden er enkele Nespresso cupjes meegeleverd bij de koffiemachines om uit te proberen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl