Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Maidenform

Maidenform ontwikkelt vernieuwende ondermode en lingerie waarbij het comfort van de vrouw altijd centraal staat. In 1922 ontwierpen Ida Rosenthal en Enid Bissett de beha en dat zou het leven van alle vrouwen voorgoed veranderen. Niet voor niets is ‘s werelds meest gekochte T-Shirt beha een Maidenform beha.

Maidenform

24 artikelen
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Maidenform bij de Bijenkorf

Maidenform is hét lingeriemerk als het gaat om corrigerend ondergoed. Het merk werd in de jaren ’20 opgericht met als doel om vrouwelijke vormen te accentueren. Vandaag de dag doen ze dit nog steeds; de lingerie benadrukt de vrouwelijke vormen en zorgt ervoor dat je onzekerheden worden verborgen. Wanneer je Maidenform lingerie draagt, wordt jouw lichaam niet alleen vrouwelijker; je straalt kracht en zelfvertrouwen uit.

Maidenform shapewear

Bij de Bijenkorf shop je [Maidenform shapewear][2] in neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte corrigerende body of een nude-kleurige onderjurk. Deze body en onderjurk kun je gemakkelijk aantrekken onder je strakke jurkje of tops. Dankzij de naadloze afwerkingen voelen deze items aan als een tweede huid en zijn ze onzichtbaar onder je kleding. Vul je lingeriegarderobe aan met een comfortabele Maidenform bh en kies voor een naadloze slip.