Roze Concealers

Een roze concealer gebruik je voor het maskeren van donkere tonen in je gezicht. Voor een optimale gezonde glans gebruik je deze concealer tijdens het aanbrengen van je make-up. Shop de beste roze concealers hier bij de Bijenkorf.

20 artikelen
Filter & sorteer
  • 20 artikelen
20 van 20 gezien

Karen van Ede Beautytips over foundation

Karen van Ede weet veel over beauty, heel veel. Ontdek haar beste tips over hoe je de beste foundation kiest voor jouw huid.

Een roze concealer gebruik je voor het maskeren van donkere tonen in je gezicht. Voor een optimale gezonde glans gebruik je deze concealer tijdens het aanbrengen van je make-up. Shop de beste roze concealers hier bij de Bijenkorf.

Roze concealers bij de Bijenkorf

Naast concealers in verschillende huidtinten, zijn er ook perzikkleurige of roze concealers. De kleur van de concealer heft de complementaire kleur op, in dit geval de kleur blauw. Deze blauwe kleur zie je vaak onder de ogen en noemen we ‘kringen’. Deze kleur is ideaal om te gebruiken als highlighter en donkere kleuren in het gezicht te laten oplichten. Als je last hebt van rode plekjes in het gezicht dan is het goed om voor een groene concealer te kiezen.

Roze concealer aanbrengen

Heb jij ook wel eens last van donkere kringen onder je ogen na een slechte nachtrust? Werk dit weg met een roze concealer! Ga voor een frisse en wakkere blik en voeg de roze concealer toe aan je make-up routine. Gebruik eerst de concealer en daarna pas de foundation. Het beste is om de concealer lichtjes deppend aan te brengen onder de ogen, omdat hier de huid heel dun is. De vloeibare structuur van de concealer zorgt ervoor dat het resultaat subtiel is en je stralend voor de dag komt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl