M·A·C Concealers

Bij M·A·C vind je concealers voor ieder huidtype. Het toonaangevende cosmeticamerk staat immers voor individualiteit en diversiteit. Ga jij voor een extra langhoudende concealer of kies je voor een concealer met een hoge zonnefactor?

12 artikelen
Filter & sorteer
  • 12 artikelen
12 van 12 gezien

Bij M·A·C vind je concealers voor ieder huidtype. Het toonaangevende cosmeticamerk staat immers voor individualiteit en diversiteit. Ga jij voor een extra langhoudende concealer of kies je voor een concealer met een hoge zonnefactor?

M·A·C concealers bij de Bijenkorf

Met de concealers van M·A·C creëer jij een prachtige egale huid zonder oneffenheden en vlekjes. De studio Finish concealer van M·A·C is een luchtige crèmeachtige lichtdekkende concealer. Of kies jij voor de Prep + Prime highlighter. Dit product is een concealer en highlighter in één! Hiermee kan je zowel oneffenheden maskeren en de prachtige botstructuur van je gezicht uitlichten.

Oranje, roze en groene foundation van M·A·C

Oranje, roze en groen zijn kleuren die je eerder zou tegenkomen in de schminkdoos van je nichtje dan in jouw make-up collectie. Maar niets is minder waar. Een groene concealer is uitermate geschikt om rode vlekjes en puistjes mee te verdoezelen. Heb je vaak last van blauwe kringen en wallen onder je ogen? Met een oranje concealer creëer jij een heldere oogopslag. Als je last hebt van een grijze ondertoon in je huid, kan een roze concealer jouw gezicht een oppepper geven. Volgens de complementaire kleurentheorie heffen kleuren die tegenover elkaar staan in de kleurencirkel elkaar op. Kies voor het Studio Conceal & Correct Palette M·A·C van en je hebt gelijk alle kleuren in huis.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl