Witte Foundations

Op zoek naar de witte foundation die past bij jouw lichte huidskleur? Met de juiste foundation creëer je een egale en stralende huid. Bekijk het aanbod hier bij de Bijenkorf!

2 artikelen
Filter & sorteer
  • 2 artikelen
2 van 2 gezien

Karen van Ede Beautytips over foundation

Karen van Ede weet veel over beauty, heel veel. Ontdek haar beste tips over hoe je de beste foundation kiest voor jouw huid.

Op zoek naar de witte foundation die past bij jouw lichte huidskleur? Met de juiste foundation creëer je een egale en stralende huid. Bekijk het aanbod hier bij de Bijenkorf!

Witte foundations bij de Bijenkorf

Zeker wanneer je een hele lichte huidskleur hebt is het belangrijk om de juiste witte foundation te kiezen. Het kan lang duren voordat je de goede foundation hebt gevonden. Het doel is om een zo natuurlijk ogende huid te creëren die alle oneffenheden verbloemt en je laat stralen!

Kies voor witte foundation!

Wanneer je een lichte huid hebt is het soms lastig om een goede foundation te kiezen die past bij je huid. Witte foundation is handig om een te donkere kleur mee te mengen. Op deze manier creëer je zelf de juiste kleur foundation die past bij je huidskleur! De foundation van La Mer heeft een luchtige textuur en zorgt, ook bij vochtig weer, voor een stralende huid. Voor een optimaal resultaat gebruik je de foundation in combinatie met een concealer.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl