M·A·C Foundations

Of je nu een donkere of een sneeuwwitte huid hebt: bij M·A·C vind je altijd een foundation die perfect aansluit bij jouw tint en ondertoon. Het cosmeticamerk gelooft in diversiteit en individualiteit en sluit daarom geen enkele leeftijd, ras of gender uit. Kies jij voor de M·A·C pro longwear foundation of de M·A·C waterweight foundation?

15 artikelen
Filter & sorteer
  • 15 artikelen
15 van 15 gezien

M·A·C foundation bij de Bijenkorf

Het cosmeticamerk M·A·C staat voor diversiteit en individualiteit. Daarom vind je bij M·A·C een foundation voor ieder huidtype. Zo heeft M·A·C Studio Fix Shade Finder ontwikkeld waarmee je op basis van de diepte, ondertoon en tint de ideale foundation kleur vind. Of je nu een donkere huid, een olijfkleurige huid of een rozige huid hebt: bij M·A·C heb je gegarandeerd een match!

De M·A·C foundation blijven de hele dag perfect zitten

De M·A·C Pro Longwear foundation is een langhoudende foundation die zeker 15 uur perfect blijft zitten. Daarnaast regelt deze foundation de talgproductie van de huid - ook in warme en vochtige omstandigheden - zodat jouw huid er altijd fris, natuurlijk en egaal uit ziet. De Studio Waterweight foundation is een andere bestseller van M·A·C. Deze baanbrekende formule voelt zeer comfortabel aan op de huid en blijft ook urenlang zitten. Voor een nog egaler resultaat kan je ook een primer van M·A·C en een concealer van M·A·C gebruiken.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl