Highlighters voor dames

Met een highlighter creëer je diepte in je gezicht. Laat je jukbeenderen opvallen, breng een prachtige glans aan op je lippen en laat je wenkbrauwbot naar voren komen! Kies jij voor een poeder highlighter, een vloeibare highlighter of een crème highlighter?

83 artikelen
Filter & sorteer
  • 83 artikelen
48 van 83 gezien

Met een highlighter creëer je diepte in je gezicht. Laat je jukbeenderen opvallen, breng een prachtige glans aan op je lippen en laat je wenkbrauwbot naar voren komen! Kies jij voor een poeder highlighter, een vloeibare highlighter of een crème highlighter?

Highlighter bij debijenkorf.be

Met een highlighter kan je bepaalde delen van je gezicht naar voren laten komen. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan highlighters van verschillende merken. Kies jij voor de multi-functionele highlighter van NARS of ga jij voor de Face Illuminator van Laura Mercier. Als je ook schaduwen wilt aanbrengen is een contour palette een uitstekende keuze. Zo creëer jij meer diepte in je gelaat en vorm jij je gezicht geheel naar jouw wens.

Kies jij voor een vloeibare highlighter, een poeder of een crème?

Als jij een vette huid hebt, kan je het beste voor een poeder highlighter kiezen. Een poeder highlighter blijft beter op de huid liggen. Een vloeibare highlighter of crème staat prachtig op een droge huid. Net als bij foundations en concealers, is de highlighter verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb jij een koele ondertoon in je huid? Dan kan je het beste voor een highlighter in een roze tint gaan met een zilveren schittering. Een warme of olijfkleurige huid wordt versterkt met een gele of goude highlighter.

Hoe breng je highlighter aan

Een crème of vloeibare highlighter kan je het beste met een synthetische kwast aanbrengen. Voor een poeder highlighter kan je wel een kwast van echt haar gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om je vinger te gebruiken. Iedereen weet dat een highlighter de beste manier is om je jukbeenderen uit te lichten. Maar er zijn nog veel meer plekken waar je dit product aan kan brengen. Wat dacht je van je cupid’s bow, binnenste ooghoeken of neusbrug?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl