M·A·C Lipstick voor Dames

M·A·C is één van de meest toonaangevende cosmeticabrands. Het merk is een voorloper op het gebeid van mode- en beautytrends. Voor een lipstick in één van de allernieuwste kleuren kan je altijd bij M·A·C terecht. Daarnaast biedt het merk ook iconische klassieke lippenstiften.

28 artikelen
  • Lipbalm
  • Lipgloss
  • Lipliner
  • Lipstick
Filter & sorteer
  • 28 artikelen
28 van 28 gezien

M·A·C lipstick bij de Bijenkorf

Voor een lippenstift volgens de allerlaatste trends moet je bij M·A·C zijn. Het toonaangevende cosmeticamerk is een voorloper op het gebied van mode en beauty en werkt samen met de meest vooraanstaande talenten uit de mode, kunst en popcultuur. De visagisten van M·A·C creëren over de hele wereld de nieuwste trends backstage tijdens fashion week shows. Kies jij voor een ombré lip of een metallic glans op de lippen?

De lipstickcollectie van M·A·C

De nieuwste lip make-up volgens M·A·C is de ombré look. Hiermee breng je op de binnenkant van de lippen een andere kleur aan dan op de buitenrand. Breng bijvoorbeeld donkerrode lipstick aan op de linkerhelft van je lippen en laat dat geleidelijk overlopen naar felrode lippenstift aan de rechterhelft van je lippen. Of breng gouden lippenstift en lipliner van M·A·C aan, aan de buitenrand van je lippen en maak het af met paarse lipstick in het midden. Natuurlijk vind je in onze M·A·C lip make-up collectie ook de klassiekers als de M·A·C Velvet Teddy, de M·A·C Whirl en de M·A·C honeylove.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl