Roze Nagellak

Roze nagellak is een van de meest populaire kleuren voor dames. Kies voor een felle roze kleur voor die extra pop of colour of voor een nude kleur wanneer je voor een french manicure gaat.

24 artikelen
Filter & sorteer
  • 24 artikelen
24 van 24 gezien

Roze nagellak is een van de meest populaire kleuren voor dames. Kies voor een felle roze kleur voor die extra pop of colour of voor een nude kleur wanneer je voor een french manicure gaat.

Roze nagellak bij de Bijenkorf

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kleuren roze nagellak. Denk aan de bijna nude-kleurige nagellak die je goed kunt gebruiken bij een french manicure of aan de felle kleur roze die je bijna doet denken aan je favoriete kleur uit je kindertijd. Alle kleuren roze zijn voortaan geoorloofd wanneer je je nagels wilt lakken; zolang je het maar netjes aanbrengt. Net als in een echte nagelstudio.

Nagelproducten voor mooie nagels

Mooie nagels krijg je niet vanzelf. Het onderhouden van je nagels, nagelriemen en je nagellak neemt veel tijd in beslag. De juiste nagelproducten zorgen ervoor dat je nagels er verzorgd uit blijven zien. Denk bijvoorbeeld aan een etui met nagelset van Zwilling J.A. Henckels: deze zorgt ervoor dat je nagels en nagelriemen in topconditie blijven. Ook is het verstandig om altijd een basecoat of witte nagellak aan te brengen: zo worden je nagels beschermd tegen het kleurpigment. Een nagellak remover zonder aceton zorgen ervoor dat je nagels niet uitdrogen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl