Rode Nagellak

Rode nagellak is de meest gewilde kleur nagellak. Met een mooie kleur rood op je nagels zie je er meteen meer verzorgd uit. Shop de mooiste rode nagellak bij de Bijenkorf.

25 artikelen
Filter & sorteer
  • 25 artikelen
25 van 25 gezien

Rode nagellak is de meest gewilde kleur nagellak. Met een mooie kleur rood op je nagels zie je er meteen meer verzorgd uit. Shop de mooiste rode nagellak bij de Bijenkorf.

Rode nagellak bij de Bijenkorf

Rode nagellak is een echte beauty klassieker. De zoektocht naar de perfecte rode kleur kan lang duren: iedereen heeft weer een eigen voorkeur wanneer het neerkomt op de dikte van de kwast, de hoeveelheid pigment of de sneldrogende kwaliteit van de nagellak. Ook de mate van glans heeft veel invloed op hoe mooi je nagels eruit zien.

Voor welke kleur rode nagellak kies jij?

Het is niet altijd makkelijk om de juiste kleur nagellak te kiezen. Het makkelijkste is om voor een rode kleur te gaan die én mooie past bij je huidskleur én goed combineert met veel verschillende kleren in je kledingkast. Voor de zomer staat het fris om voor een lichtere kleur rood van DIOR te gaan. In de winter is een diepe donker- of bordeauxrode kleur mooi om te dragen; mits je de discipline hebt om kleine stukjes die zijn afgebroken meteen bij te werken. Kies voor de nagelproducten van KOH om je nagels mooi te houden en voor een nagellak remover zonder aceton. Die gaan het uitdrogen van je nagels tegen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl