Witte Nagellak

De witte nagellak is een gewild product op de mooiere zomerdagen omdat het wit fris oogt op je nagels. Ook is de witte nagellak onmisbaar wanneer je voor de french manicure gaat.

3 artikelen
Filter & sorteer
  • 3 artikelen
3 van 3 gezien

De witte nagellak is een gewild product op de mooiere zomerdagen omdat het wit fris oogt op je nagels. Ook is de witte nagellak onmisbaar wanneer je voor de french manicure gaat.

Witte nagellak bij de Bijenkorf

De witte nagellak is fijn in het gebruik als je een french manicure wilt. Wanneer je vaak je nagels lakt is het belangrijk dat je de juiste nagelverzorging gebruikt. Begin met een doorzichtige nagellak en lak de uiteindes van de nagels met de witte nagellak. Maak voor extra mooie nagels deze look af met een topcoat van DIOR.

Hoe moet je witte nagellak aanbrengen?

Wanneer je de witte nagellak wil dragen als kleur dan is het belangrijk dat je eerst een basecoat aanbrengt. Deze basecoat zorgt ervoor dat de nagellak meer egaal wordt aangebracht en goed hecht aan de onderste laag. Hierdoor wordt de witte nagels echt stralend en ziet het er clean uit! Je kunt de witte nagellak ook gebruiken als onderlaag voor een andere kleur. Vooral bij nagellak in pasteltinten is de witte nagellak handig; de kleur komt op deze manier mooier uit.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl