Zwarte Nagellak

Zwarte nagellak is inmiddels een onmisbaar beauty accessoire in je nagellak verzameling. Deze nagellak is classy en gedurfd. Bij de Bijenkorf shop je jouw nieuwe favoriete zwarte nagellak.

16 artikelen

Zwarte nagellak is inmiddels een onmisbaar beauty accessoire in je nagellak verzameling. Deze nagellak is classy en gedurfd. Bij de Bijenkorf shop je jouw nieuwe favoriete zwarte nagellak.

Zwarte nagellak bij de Bijenkorf

Helemaal geaccepteerd in het huidige modebeeld is de zwarte nagellak. De tijd dat deze kleur nagellak alleen maar werd gedragen in de meer alternatieve kringen is voorbij. Sinds een paar jaar zie je de zwarte nagellak op de catwalk, rode loper en in het straatbeeld.

Hoe draag je de zwarte nagellak?

Om je zwarte nagellak er mooi en verzorgd uit te laten zien is het belangrijk om aan een paar dingen te denken. Ten eerste is het verstandig om over de nagellak heen te lakken met een topcoat. Op deze manier gaat de nagellak extra glanzen en krijgt het een chique look. Ten tweede kun je het beste de nagellak verwijderen als er stukjes zijn afgebrokkeld. Vooral bij donkere nagellak ziet dit er onverzorgd uit. Als je geen topcoat wil aanbrengen kun je ook kiezen voor een zwarte nagellak waar een beetje glitter in zit: kijk voor deze variant bij KOH.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl