Witte Poeders

Met behulp van een witte poeder krijg jij die gezonde glans. Door de witte poeder te gebruiken als laatste stap in je make-up routine matteer je de glanzende delen in je gezicht.

4 artikelen

Met behulp van een witte poeder krijg jij die gezonde glans. Door de witte poeder te gebruiken als laatste stap in je make-up routine matteer je de glanzende delen in je gezicht.

Witte poeder bij de Bijenkorf

Voor een natuurlijke make-up] is het aan te raden een witte poeder te gebruiken, na het aanbrengen van je foundation. Dit klinkt misschien bijzonder, maar door het aanbrengen van een witte poeder krijgt je gezicht een mooie glans. Gedurende de dag kun je je gezicht bijwerken met de witte poeder.

Matte witte poeder voor een natuurlijke make-up

De opvatting dat witte poeder je gezicht alleen een witte kleur geeft is onjuist. Een matte poeder kan ervoor zorgen dat je gezicht minder glanst. Vooral bij inspanning en op warmere dagen kun je hier last van hebben. Breng de poeder aan met een highlighter kwast om bepaalde delen van je gezicht op te laten lichten. De poeder breng je aan als laatste stap in je make-up routine. De delen in je gezicht die snel kan glanzen kun je hiermee bedekken. In plaats van een glimmend gezicht krijg je een healthy glow!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl