Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Teint make-up

Onder de categorie teint make-up vind je bij de Bijenkorf alle make-up producten die je nodig hebt om een prachtige egale huid te creëren. Naast foundations biedt deze categorie ook primers, poeders en highlighters. Verwijder oneffenheden met een concealer en creëer een sun-kissed glow met een bronzer.

492 artikelen
  • Blush
  • Bronzers
  • Concealers
  • Foundations
  • Getinte dagcrèmes
  • Highlighters
  • Poeders
  • Primers & Fixatie
Filter & sorteer
492 artikelen

Onder de categorie teint make-up vind je bij de Bijenkorf alle make-up producten die je nodig hebt om een prachtige egale huid te creëren. Naast foundations biedt deze categorie ook primers, poeders en highlighters. Verwijder oneffenheden met een concealer en creëer een sun-kissed glow met een bronzer.

Teint producten bij de Bijenkorf

Iedere dame kan een egale huid creëren met de teint producten van de Bijenkorf. Het uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende concealers en primers om een egale basis aan te brengen en lichte foundations voor een “flawless” look. Om je positieve punten mooi uit te laten komen en diepte aan te brengen in je gezicht kan je gebruik maken van een blush en highlighter. In de zomer kan een bronzer een prachtige sun-kissed glow creëren. Je hoeft dus echt niet op vakantie voor een mooie tan! Poeders zijn uitermate geschikt om je look mee af te maken. Je make-up zal zo lang blijven zitten en je zal geen last krijgen van een glimmende T-zone.

Zo vind je de juiste foundation voor jouw huid

Foundation is een belangrijk onderdeel van de teint make-up. Maar met zo’n uitgebreid aanbod als bij de Bijenkorf, kan het erg lastig zijn om een keuze te maken. Wij adviseren om altijd eerst na te denken over het effect dat je wilt bereiken en ontdek welke foundation past bij jou. Wil jij een zo natuurlijk mogelijk resultaat? Dan is het mogelijk om op onze website te filteren op natuurlijke foundations. Ook tinted moisturizers zijn een ideaal alternatief voor een neutrale dekking. Daarnaast kan er gekozen worden voor matte foundations die overmatig talg absorberen en glanzende foundations waarmee je huid een gezonde glow krijgt. Zo verkrijg je met één van onze [foundation sticks] een egale dekking die prettig aanvoelt op de huid. Creëer diepte door jouw jukbeenderen te accentueren met een bronzer stick voor de ultieme finishing touch.

Een stralende glow en subtiel kleuraccent is hét geheim voor een verzorgde uitstraling

Bij de Bijenkorf vind je concealers in verschillende kleuren. Van praktische en compacte concealer sticks tot concealer paletten die bestaan uit een verscheidenheid aan tinten. Dankzij de uitgebreide kleurenselectie vind je geheid jouw perfecte match. Wil je jouw wangen ook voorzien van een subtiel kleuraccent? De blush sticks van de Bijenkorf zijn verkrijgbaar in frisse tinten die direct een gezonde en jeugdige glow toevoegen aan jouw uitstraling. Ga voor een blush palette als je jouw make-up collectie in één keer wilt uitbreiden met diverse kleuren, variërend van frisse perziktinten tot romantisch mauve. De ultieme finishing touch van iedere make-up look is uiteraard een schitterende glans én dit verkrijg je middels het gebruik van een higlighter. Highlighter sticks zijn zeer makkelijk in gebruik en voegen binnen een handomdraai een stralend effect toe aan jouw look.