Poeders

Een goede poeder egaliseert je huid en zorgt voor een matterend of stralend effect. De poeders komen in de vorm van paletten of parels. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf poeders in zowel donkere, als lichte tinten en glanzende en matte varianten.

78 artikelen
  • Compacte poeders
  • Losse poeders
Filter & sorteer
78 artikelen

Cadeautips Cosmetica om cadeau te geven

Laat je inspireren door de mooiste cosmeticacadeaus en kies het perfecte presentje om dit jaar te geven.

Een goede poeder egaliseert je huid en zorgt voor een matterend of stralend effect. De poeders komen in de vorm van paletten of parels. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf poeders in zowel donkere, als lichte tinten en glanzende en matte varianten.

Poeders bij de Bijenkorf

Het assortiment poeders bij de Bijenkorf bestaat uit verschillende make-up poeders voor verschillende effecten. Zo creëer je met de ene poeder een mat effect en zorg je met andere poeders dat je make-up de hele dag blijft zitten.

Verschillende soorten poeders

Poeders bij de Bijenkorf zijn niet alleen verpakt in de meest luxe verpakkingen, maar hebben stuk voor stuk ook een uniek effect. De poeders in de vorm van veelkleurige parels zorgen voor een perfect op maat gemaakte helderheid en ruiken ook nog eens lekker. De poeders voor blondines of brunettes verschillen in kleursamenstellingen en zorgen voor een natuurlijke glow op de huid.

Bij de Bijenkorf vind je verschillende soorten poeders. Zo bevat het assortiment veel matte poeders met een lichte textuur die zorgen voor een echte “nude-skin-effect” en jouw huid een gezonde gloed geven. Daarnaast komen matte poeders ook in roze tinten voor een transparante harmonie en het vervagen van oneffenheden. eBen je op zoek naar een neutrale poeder die geschikt is voor ieder huidtype, bekijk dan eens de natuurlijke poeders van exclusieve merken als Clinique of Charlotte Tilbury.

Poeders van exclusieve merken bij de Bijenkorf

De poeders van Clinique zijn allemaal voorzien van een kwastje of sponsje, waardoor het eenvoudig aangebracht kan worden op de huid. De poeders van Charlotte Tilbury egaliseren je huid en kunnen ook gebruikt worden als finishing touch van je make-upbasis. Laura Mercier heeft zowel loose poeders als pressed poeders in het assortiment. Van loose poeders die ervoor zorgen dat je make-up langer blijft zitten tot pressed poeders die je huid een natuurlijke, matte glow geven.

Ook de poeders van Bobbi Brown komen voor in verschillende varianten. Van perfectionerende, retoucherende poeders tot poeders die de teint van je huid corrigeren en verhelderen. Een poeder van Bobbi Brown geeft je huid een gezonde glow die ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten.

Hoe breng je een poeder aan?

Voor het aanbrengen van een poeder kun je gebruik maken van een poederkwast of –spons. Voor het mooiste effect dep je de poederkwast of -spons in de poeder waarna je het overtollige poeder eraf schudt. Vervolgens is het raadzaam om poeder in draaiende bewegingen aan te brengen, waarbij je van binnen naar buiten werkt. Voor een optimaal effect kun je het beste eerst een foundation of dagcrème aanbrengen.