MANGO

MANGO is een Spaans kledingmerk met een groot aanbod aan moderne dames-, heren- en kindermode. Van jassen en blazers tot tassen en accessoires. Al sinds 1984 is MANGO een van de meest toonaangevende modegroepen ter wereld.
  • Home
  • arrow-small__rightMANGO

MANGO

2.130 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
2.130 artikelen

MANGO bij de Bijenkorf

Sinds MANGO in 1984 haar eerste winkel opende in Barcelona, heeft het merk een vogelvlucht genomen. Inmiddels zijn de MANGO-winkels wereldwijd te vinden. Niet zo verrassend ook, want het aanbod aan kleding van MANGO is veelzijdig genoeg om vrijwel elke vrouw blij te maken. MANGO heeft één doel gesteld: om de moderne, modebewuste vrouw te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en originele kleding. Wat ons betreft is Mango daar zeker in geslaagd!

MANGO voor iedereen

Daarom is de kleding van MANGO nu ook te vinden in de webshop van de Bijenkorf. Neem eens een kijkje in de herencollectie van Mango voor klassieke en moderene designs. Of neem een kijkje tussen de Mango damesmode: onder andere kun je hier terecht voor MANGO jurken, rokken, jassen, schoenen en tassen van MANGO. Uiteraard allemaal volgens de laatste mode, van een mooie kwaliteit en voor een mooie prijs. Daarnaast hebben wij de plus size lijn van MANGO voor dames in ons assortiment, genaamd Violeta by MANGO. Last but not least: ook jouw kinderen kun je nu in een hippe nieuwe outfit van MANGO steken, want in de online shop van de Bijenkorf vind je nu ook de MANGO kidslijn.

Shop MANGO met korting in de MANGO Sale.