MANGO

MANGO is een Spaans kledingmerk met een groot aanbod aan moderne dames-, heren- en kindermode. Van jassen en blazers tot tassen en accessoires. Al sinds 1984 is MANGO een van de meest toonaangevende modegroepen ter wereld.

MANGO

976 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
976 artikelen
48 van 976 gezien

MANGO bij de Bijenkorf

Sinds MANGO in 1984 haar eerste winkel opende in Barcelona, heeft het merk een vogelvlucht genomen. Inmiddels zijn de MANGO-winkels wereldwijd te vinden. Niet zo verrassend ook, want het aanbod aan kleding van MANGO is veelzijdig genoeg om vrijwel elke vrouw blij te maken. MANGO heeft één doel gesteld: om de moderne, modebewuste vrouw te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en originele kleding. Wat ons betreft is Mango daar zeker in geslaagd!

MANGO voor dames en kinderen

Daarom is de kleding van MANGO nu ook te vinden in de webshop van de Bijenkorf. Neem eens een kijkje tussen de damesmode: onder andere kun je hier terecht voor MANGO jurken, rokken, jassen, schoenen en tassen van MANGO. Uiteraard allemaal volgens de laatste mode, van een mooie kwaliteit en voor een mooie prijs. Daarnaast hebben wij de plus size lijn van MANGO voor dames in ons assortiment, genaamd Violeta by MANGO. Last but not least: ook jouw kinderen kun je nu in een hippe nieuwe outfit van MANGO steken, want in de online shop van de Bijenkorf vind je nu ook de MANGO kidslijn.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl