March

De elegante koffers van March zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland en worden uitgebreid getest om de ontberingen van de reis van vandaag te weerstaan. Door een zorgvuldige materiaalkeuze en vakmanschap te combineren, zijn de producten geschikt voor iedere reis.

57 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 57 artikelen
48 van 57 gezien

De elegante koffers van March zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland en worden uitgebreid getest om de ontberingen van de reis van vandaag te weerstaan. Door een zorgvuldige materiaalkeuze en vakmanschap te combineren, zijn de producten geschikt voor iedere reis.

March bij de Bijenkorf

Ben je op zoek naar een stijlvolle koffer van hoogwaardige kwaliteit, dan ben je bij March aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment March Koffers vind je ongetwijfeld jouw ideale koffer om jouw mee te vergezellen op al jouw tripjes. Of je nu op zoek bent naar een koffer die in het handbagagevak van het vliegtuig past of juist een groter exemplaar zoekt voor een mooie lange reis, March biedt het allemaal.

Stijlvol gekleurde koffers van March voor al jouw bestemmingen

Bij March kun je rekenen op een ruime collectie koffers waarin elegante kleuren de boventoon voeren. Mag jouw koffer wel een subtiele glans bevatten? Kijk dan eens naar onze zilveren March koffers. Ben je toch meer van klassiek zwart? Dan vind je ongetwijfeld een mooi exemplaar tussen onze zwarte March koffers. Of ga eens voor stijlvol (staal)blauw. Ongeacht wat voor kleur je kiest, alle koffers zijn van het spinner type. Dit houdt in dat de koffers 4 wielen in plaats van 2 wielen bevatten, waardoor de koffers zonder moeite in alle richtingen kunnen bewegen.

Kies je voor een hardschalige of zachtschalige koffer?

In de collectie March koffers heb je de keuze uit zowel hardschalige als zachtschalige koffers. Beide soorten koffers zijn een uitstekende optie, afhankelijk van jouw geprefereerde manier van reizen. Wanneer je op zoek bent naar een koffer om mee te nemen op een vliegreis, dan raden wij de hardschalige koffers van March aan. Deze zijn goed bestand tegen alle ontberingen van de reis. Voor een autovakantie raden wij echter de zachtschalige exemplaren aan doordat deze gemakkelijk meeveren in de achterbak.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl