Winkels & Openingstijden
Klantenservice

March

De elegante koffers en reistassen van March zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland en worden uitgebreid getest om de ontberingen van de reis van vandaag te weerstaan. Door een zorgvuldige materiaalkeuze en vakmanschap te combineren, zijn de producten geschikt voor iedere reis.

March

6 artikelen
  • Lichtgewicht koffers
  • Spinners (4 wielen)
Filter & sorteer
6 artikelen
6 van 6 gezien

March bij de Bijenkorf

Ben je op zoek naar een stijlvolle koffer van hoogwaardige kwaliteit, dan ben je bij March aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment March Koffers vind je ongetwijfeld jouw ideale koffer om jouw mee te vergezellen op al jouw tripjes. Of je nu op zoek bent naar een koffer die in het handbagagevak van het vliegtuig past of juist een groter exemplaar zoekt voor een mooie lange reis, March biedt het allemaal.

Stijlvol gekleurde koffers van March voor al jouw bestemmingen

Bij March kun je rekenen op een ruime collectie koffers waarin elegante kleuren de boventoon voeren. Mag jouw koffer wel een subtiele glans bevatten? Kijk dan eens naar onze zilveren March koffers. Ben je toch meer van klassiek zwart? Dan vind je ongetwijfeld een mooi exemplaar tussen onze zwarte March koffers. Of ga eens voor stijlvol (staal)blauw. Ongeacht wat voor kleur je kiest, alle koffers zijn van het spinner type. Dit houdt in dat de koffers 4 wielen in plaats van 2 wielen bevatten, waardoor de koffers zonder moeite in alle richtingen kunnen bewegen.

Kies je voor een hardschalige of zachtschalige koffer?

In de collectie March koffers heb je de keuze uit zowel hardschalige als zachtschalige koffers. Beide soorten koffers zijn een uitstekende optie, afhankelijk van jouw geprefereerde manier van reizen. Wanneer je op zoek bent naar een koffer om mee te nemen op een vliegreis, dan raden wij de hardschalige koffers van March aan. Deze zijn goed bestand tegen alle ontberingen van de reis. Voor een autovakantie raden wij echter de zachtschalige exemplaren aan doordat deze gemakkelijk meeveren in de achterbak.