Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mario Badescu

Mario Badescu staat sinds 1967 bekend om de doelgerichte oplossingen en gepersonaliseerde huidverzorging die eenvoudig, zachtaardig en effectief is. De huidverzorging van het Amerikaanse cosmeticamerk wordt wereldwijd erkend door vakmensen en beroemdheden. Van krachtige acne oplossingen tot effectieve anti-verouderingsbehandelingen: Mario Badescu Skin Care overstijgt generaties.
  • Home
  • arrow-small__rightMario Badescu

Mario Badescu bij de Bijenkorf

Ontdek de gezichtsverzorging van Mario Badescu bij de Bijenkorf. Mario Badescu biedt verzorgingsproducten voor de jong en oud. Het Amerikaanse cosmeticamerk is gespecialiseerd in het aanpassen van volledige regimes voor elk huidtype.

Huidverzorging van Mario Badescu

Elk huid heeft behoefte aan een goede gezichtsreiniging. Van een onrustige tot doffe huid: de cleansers van Mario Badescu zijn geschikt voor ieder huidtype. Bij de Bijenkorf vind je gezichtsreinigers van Mario Badescu voor een diepreinigende face wash. De Facial Spray van Mario Badescu is volgens make-upartiesten onmisbaar voor alledaags gebruik. Creëer een gezonde, frisse look met revitaliserende facemist met aloë, herbs & rosewater of aloë, komkommer & groene thee. Wanneer je last hebt van acne bieden de verzorgingsproducten van Mario Badescu uitkomst. De Buffering Lotion laat onderhuidse acné krimpen en stimuleert een zuivere huid. Gebruik de Dry Lotion van Mario Badescu om je onzuiverheden gedurende de nacht te laten uitdrogen.