Winkels & Openingstijden
Klantenservice

MarMar COPENHAGEN

De stijlvolle MarMar COPENHAGEN kindermode is gemaakt met liefde en aandacht voor detail. Zachte kleuren, harmonieuze aardetinten en speelse designs kenmerken de collectie van kinderen van 0 – 16 jaar.

MarMar COPENHAGEN

74 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
74 artikelen

MarMar COPENHAGEN bij de Bijenkorf

De stijlvolle MarMar COPENHAGEN kindermode is gemaakt met liefde en aandacht voor detail. MarMar COPENHAGEN is uniek omdat het hoogwaardige merk zich laat inspireren door de authentieke vintage stijl uit de jaren 20. Om deze reden ontdek je in iedere collectie een speelse touch met een knipoog naar dit swingende tijdperk. MarMar COPENHAGEN biedt jouw kleintje de best mogelijke kwaliteit en een sterk gevoel voor functionaliteit. Zo is een Marmar COPENHAGEN romper een must-have voor jouw kleintje.

Neutraal, vintage en klassiek met de prachtige kinderkleding van MarMar COPENHAGEN

Het kindermodemerk wordt gekenmerkt door eigenzinnige details en verfijnde luxe. Iedere MarMar COPENHAGEN-collectie wordt ontworpen met de complete kindergarderobe in gedachten. Zo vind je in de online wereld van de Bijenkorf prachtige items voor meisjes, jongens en pasgeboren baby’s. Het assortiment varieert van tijdloze basics tot trendy items die jouw kleintje omtoveren tot een waren fashionista. Zo steelt jouw dochtertje zeker de show in een lieflijke Marmar COPENHAGEN jurk of een speelse Marmar COPENHAGEN rok.