Meer voor members Masterclass cosmetica

Make-up artist Esther van Maanen deelt al haar tips & tricks met jou als Privilege Member

Essentials voor in je handtas

Perfect opgemaakt de deur uit en een paar uur later zie je er niets meer van; herken je dat? In deze online masterclass laat Esther van Maanen zien wat de onmisbare beautyproducten zijn die je altijd in je handtas moet hebben om er de hele dag piekfijn uit te zien.

Stap voor stap Essentials voor in je handtas

Perfect opgemaakt de deur uit

Stijlvolle handtassen

De handtas van Esther is van het Italiaanse merk Furla en ideaal om stijlvol mee voor de dag te komen. Ga voor excentriek met een felle print of ingetogen met een model in een egale kleur.

Van bureau naar borrel

Vanachter je bureau thuis direct door naar een borrel? Verruil je comfortabele outfit voor een jurkje en je sneakers voor een paar hakken. In deze online masterclass van Esther leer je hoe je jezelf in een half uurtje omtovert tot het stralende middelpunt (wel op anderhalve meter afstand) van het feestje.

Stap voor stap Van bureau naar borrel

Het stralende middelpunt

Bijzondere geuren

Je mooie make-up look is niet compleet zonder een bijzondere geur. In ons uitgebreide assortiment van sensueel, kruidig tot bloemige geuren is voor ieder persoon wat te vinden. Laat je inspireren door de top 10 damesgeuren.

Voordat beautyexpert en make-up artist Esther van Maanen kon praten, was ze al bezig met make-up. Inmiddels is ze al vele jaren succesvol in de Nederlandse en de internationale beautywereld: ze verzorgde haar en make-up bij internationale modeshows van onder andere Gucci, Viktor & Rolf en Victoria’s Secret. Wie kan dus beter dan Esther uitleggen hoe je er altijd op je allerbest uitziet?

Het gehele aanbod Cosmetica items

Ben je er nog niet uit welk product je wilt? Ontdek hier ons gehele aanbod en zoek rustig even verder.