Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Meer voor members Masterclass Big Green Egg

Laat je inspireren door SVH Meesterkok Michèl Lambermon en maak heerlijke Chinese kool van de barbecue

Koken op de Big Green Egg

Bij een kamado barbecue denken we al gauw aan grote stukken vlees. En hoe lekker een gegrilde rib-eye of picanha ook kan zijn, op een Big Green Egg is zoveel meer mogelijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van Chinese kool met gepofte groente en wilde gamba's met knoflookolie?

SVH Meesterkok en Executive chef van Big Green Egg Europe Michèl Lambermon deelt het recept van deze no-meat maaltijd maar al te graag met jou als member.

Masterclass Big Green Egg

Zo maak je Chinese kool van de barbecue

Genieten met je gasten

Het grootste voordeel van de Big Green Egg ten opzichte van andere barbecues is natuurlijk de keramische 'dome' die alle aromatische geuren en smaken vasthoudt. Wat voor ingrediënten je ook bereidt, hier gaan ze écht lekkerder door smaken. Ook fijn: als kok hoef je niet continu naar je gerechten te kijken, waardoor je gezellig kunt tafelen met je gasten.

De perfecte barbecue-tafel is wat ons betreft vol van smaak én kleur. Kies voor seizoensfruit om de tafel een vrolijke touch te geven en zet vaasjes met bloemen en verse kruiden neer voor een heerlijk boeket aan geuren.

Een feestje op tafel

Bij de barbecue hoort natuurlijk ook een robuste tafelschikking. Kies daarom voor een stoer servies zoals de Inku by Sergio Herman-lijn van Serax. De inspiratie voor deze gloednieuwe collectie was de Japanse levensfilosofie Wabi Sabi, oftewel perfecte imperfectie.

Dit is ook hét uitgangspunt van de ultieme barbecue-tafel. Combineer het servies met glaswerk vol structuur, zoals de iconische glazen van Libbey en zet vooral veel lekkere hapjes en drankjes neer. Het mag een beetje rommelig, dat is wat een barbecue-avond juist zo leuk en gezellig maakt!

Online aanbod Big Green Egg

Bekijk het gehele online aanbod van Big Green Egg en word zelf ook een barbecue master