Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Maurice Lacroix

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix kent haar oorsprong in Saignelégier en staat bekend om haar expertise en onafhankelijke ontwerpen. Het luxueuze merk staat voor innovatie met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken.

Maurice Lacroix

7 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
7 artikelen
7 van 7 gezien

Maurice Lacroix bij de Bijenkorf

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix staat bekend om de luxe horloges met een tijdloos design. Bij de Bijenkorf is zowel de herenmode als de damesmode van Maurice Lacroix verkrijgbaar. De klassieke dameshorloges van Maurice Lacroix worden ontworpen in het zilver, roze en goud. Voor heren heeft Maurice Lacroix zilver- en goudkleurige horloges met horlogebanden van leer of staal.

Het Zwitserse vakmanschap van Maurice Lacroix

Al meer dan 30 jaar worden de kostbare mechanische uurwerken van Maurice Lacroix ontworpen. De horloges worden met uiterste precisie en perfectie geproduceerd door ervaren horlogemakers in eigen uurwerken. Maurice Lacroix-horloges laat zijn horloges vervaardigen in zijn eigen ateliers in het Zwitserse Saignelegier. Hier komen alle essentiële factoren voor uitstekende horloges samen: knowhow van horlogemakers, vakmanschap, industriële expertise, technologische capaciteiten en een uitzonderlijke kwaliteit.