Maurice Lacroix

Maurice Lacroix, Manufacture Horlogère Suisse, is het Zwitserse horlogemerk dat haar oorsprong kent in Saignelégier, gelegen in de Zwitserse Jura, en bekend staat om jaren van expertise en onafhankelijke ontwerpen. De filosofie van Maurice Lacroix is het nastreven van nieuwe en innovatieve manieren van het meten van tijd met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken.

Maurice Lacroix

13 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Maurice Lacroix bij de Bijenkorf

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix staat bekend om de luxe horloges met een tijdloos design. Bij de Bijenkorf is zowel de herenmode als de damesmode van Maurice Lacroix verkrijgbaar. De klassieke dameshorloges van Maurice Lacroix worden ontworpen in het zilver, roze en goud. Voor heren heeft Maurice Lacroix zilver- en goudkleurige horloges met horlogebanden van leer of staal.

Het Zwitserse vakmanschap van Maurice Lacroix

Al meer dan 30 jaar worden de kostbare mechanische uurwerken van Maurice Lacroix ontworpen. De horloges worden met uiterste precisie en perfectie geproduceerd door ervaren horlogemakers in eigen uurwerken. Maurice Lacroix-horloges laat zijn horloges vervaardigen in zijn eigen ateliers in het Zwitserse Saignelegier. Hier komen alle essentiële factoren voor uitstekende horloges samen: knowhow van horlogemakers, vakmanschap, industriële expertise, technologische capaciteiten en een uitzonderlijke kwaliteit.