McGregor

De herfst-/wintercollectie van McGregor Kids is de speelsere vertaling van de heren- & damescollectie. Het off white, beige en grijs van de skyscrapers wordt gecombineerd met het herfstige groen en geel van Central Park en met het roze en rood van de sunset boven de Hudson rivier. Daarnaast zie je bij Kids veel glitter en opdrukken zoals bloemen- en animalprints voor statement outfits.

McGregor

De typisch Amerikaanse ‘preppy’ stijl zit stevig verankerd in de roots van McGregor, die terugvoeren naar het New York van begin vorige eeuw. McGregor vertaalt preppy naar uitdagende collecties voor dames, heren en kids met een vintage uitstraling. Zowel eigentijds als stoer met skinny silhouetten, originele prints en speciale aandacht voor detail en afwerking.

1 artikelen
Filter & sorteer
  • 1 artikelen
1 van 1 gezien

McGregor mode

De kleding van McGregor, dat in 1921 door de een Schotse immigrant werd opgericht aan de New Yorkse 5th Avenue, viel vrijwel meteen op door de hoge kwaliteit en het Anglo-Amerikaanse karakter. Het merk verwierf al snel een plaats in de Amerikaanse cultuur en werd door de typisch Amerikaanse, preppy en sporty uitstraling al snel synoniem met het stijlvolle Amerikaanse universitaire leven. In de loop der jaren werden de collecties uitgebreid met een dames- en kidscollectie. Je kunt bij McGregor terecht voor de All American college geïnspireerde sportswearcollectie, de sophisticated Distinction-collectie voor heren en de nieuwe heritage geïnspireerde denimcollectie “Twenty One by McGregor”.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl