Meraki

Meraki biedt een unieke wereld op het gebied van lifestyle en huidverzorging en wordt ontwikkeld in Denemarken. De collectie is gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd op Scandinavische esthetiek en met liefde voor de schatten uit de natuur.

Meraki

20 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Meraki bij de Bijenkorf

Ontdek de cosmetica- en wooncollectie van Meraki. Het Deense merk ontwikkelt luxe lifestyle- en huidverzorgingsproducten. Meraki haalt hiervoor inspiratie uit de Scandinavische esthetiek en de liefde voor de natuur. De damescosmetica voor Meraki bestaat uit huidverzorgingsproducten, zoals bodylotions, gezichtsreinigers en bad- & douchegels. Meraki staan bekend om de multifunctionele oliën die te gebruiken zijn als haarbehandeling of lichaamsolie, maar ook voor het verwijderen van make-up. De Meraki Pure Oil heeft een arganolie die maximaal vijf keer zoveel vitamine E bevat andere oliën.

Wonen van Meraki

Meraki heeft luxe woonaccessoires passend bij een modern, rustiek interieur. De wooncollectie van Meraki biedt luxe handzeep in verschillende geuren en modellen. Het minimalistische ontwerp van deze handzeep past in elk interieur. Ga je voor een handzeep met een frisse of kruidige geur? De geurstokjes van Meraki zijn een stijlvolle en natuurlijke manier om je huis heerlijk te laten ruiken. Naast geurstokjes kun je ook de natuurlijke aroma’s ook verspreiden met geurkaarsen van Meraki. De roodbruine geurkaarsen zijn gemaakt van 100% sojawas en hebben een verfrissend aroma.

Over Meraki

Het creatief universum van Meraki is gevuld met welzijns- en lifestyleproducten die zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Meraki zoekt naar puur resultaat in elk product. Daarom doet Meraki zijn uiterste best om verzorgingsproducten te ontwikkelen die het beste voor hebben met de natuur. De lichaamsverzorging van Meraki bestaat uit zachte en verzorgende producten met natuurlijke ingrediënten.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu