Bedden

Een goed bed en matras zijn van belang voor een fijne nachtrust. Bij de Bijenkorf vind je zowel complete boxspring combinaties als losse matrassen. Laat je inspireren door ons assortiment bedden en verrijk straks jouw slaapkamer én nachtrust met een heerlijke boxspring of een nieuw matras.

28 artikelen
  • 1 persoons
  • 2 persoons
Filter & sorteer
28 artikelen
28 van 28 gezien

Een goed bed en matras zijn van belang voor een fijne nachtrust. Bij de Bijenkorf vind je zowel complete boxspring combinaties als losse matrassen. Laat je inspireren door ons assortiment bedden en verrijk straks jouw slaapkamer én nachtrust met een heerlijke boxspring of een nieuw matras.

Bedden bij de Bijenkorf

Ben je wel toe aan een nieuw bed? Neem dan eens de tijd om ons assortiment bedden te bekijken. In onze online shop kun je terecht voor een ruime keuze aan boxspring bedden, maar ook bieden wij losse matrassen.

Kies voor onze stijlvolle boxspring combinaties

Met onze boxspring combinaties heb je direct een compleet bed waar zowel de boxspring als het matras inzitten. Waarom zou je voor een boxspring kiezen? Er zijn een paar goede redenen om voor dit type bed te gaan. Allereerst biedt een boxspring een goede ondersteuning aan jouw lichaam, dankzij de veren in de boxspring. Ook is dit type bed iets hoger dan gemiddeld, wat in- en uit bed stappen en het verschonen van het bed gemakkelijker maakt. Dankzij de verschillende designs en stoffen waarin boxsprings komen, biedt dit soort bed jou voldoende mogelijkheden tot afstemmen met het interieur. Deze bedden hebben een luxe uitstraling: een verrijking van iedere slaapkamer.

Boxsprings van de Bijenkorf Home in verschillende kleuren

Overtuigd van de boxspring? Neem een kijkje bij ons aanbod bedden van de Bijenkorf Home. Onze boxspring combinaties zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een exemplaar te vinden die je perfect kunt matchen met de inrichting van jouw slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor modern zwart, neutraal grijs of beige of houd het licht en luchtig met een boxspring in wit of (licht)blauw.

Toe aan een nieuw matras?

Ben je al voorzien van een goed bed en is wellicht alleen jouw matras aan vervanging toe? Ook dan kunnen wij de hulpende hand bieden. Zo kun je in onze online shop terecht voor een aantal matrassen. Tegenwoordig neemt het traagschuim matras toe aan populariteit. Dit type matras vormt zich naar jouw lichaam en lichaamshouding, waardoor eventuele drukpunten verminderd worden. Geen fan van het traagschuim matras? Wij bieden ook matrassen met pocketbinnenvering.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl