menu

Kasten

Van dressoir tot wandkast: in ons assortiment kasten zit er ongetwijfeld wat moois voor jou bij. Zet jij jouw spullen trots op display met de strak ontworpen stacked kasten van Muuto, ga je voor opgeruimd staat netjes met de elegante opbergkastjes van Kartell, of kies je toch voor de fris ontworpen dressoirs van Zuiver?

41 artikelen
Filter & sorteer
  • 41 artikelen
41 van 41 gezien

Van dressoir tot wandkast: in ons assortiment kasten zit er ongetwijfeld wat moois voor jou bij. Zet jij jouw spullen trots op display met de strak ontworpen stacked kasten van Muuto, ga je voor opgeruimd staat netjes met de elegante opbergkastjes van Kartell, of kies je toch voor de fris ontworpen dressoirs van Zuiver?

Kasten bij de Bijenkorf

Ben je nog op zoek naar een mooie kast? De Bijenkorf biedt jou een ruime selectie aan kasten in de meest uiteenlopende designs. Of je nu op zoek bent naar een open kast waarin je jouw spullen prachtig tentoon kan stellen, of juist een dressoir om alles netjes in op te bergen: hier ben je aan het juiste adres.

Kasten van Muuto, Kartell en Zuiver

De kasten van Muuto vallen te beschrijven als Scandinavisch design at its finest: functionele, pure ontwerpen en altijd van duurzame kwaliteit. Met de stacked kasten van het Deense merk heb jij alle vrijheid om je eigen kast elkaar te zetten en te spelen met verschillende vormen en kleuren. Dankzij de verschillende onderdelen maak je jouw kast geheel naar wens. Symmetrisch of asymmetrisch, in één uniforme kleur of juist met verschillende kleuren door elkaar heen: geen enkele kast is op deze manier hetzelfde.

Met de kasten van Kartell en de kasten van Zuiver haal je je prachtige ontwerpen in huis om jouw spullen in op te bergen. De opbergkasten van Kartell zijn dankzij hun handzame formaat gemakkelijk te plaatsen in iedere kamer van het huis. Houd het eenvoudig klassiek met een zwart of witte opberger, of kies juist voor opvallend met een kast in trendy metallic.

De kasten van Zuiver hebben dankzij het essenhouten materiaal een natuurlijke, pure uitstraling. De dressoirs bieden de mogelijkheid tot opbergen en tentoon stellen. Met een paar prachtige groene planten bovenop het dressoir complementeer je de natuurlijke look van de kast.

Ga jij voor een kast van Deense, Italiaanse of Nederlandse herkomst?

In de webshop van de Bijenkorf heb je de mogelijkheid om voor kasten van onder andere Deense, Italiaanse of Nederlandse herkomst te kiezen. Of je nu houdt van strak en minimalistisch, elegant en klassiek, of juist licht en natuurlijk: met onze selectie kasten vind je ongetwijfeld het soort design dat bij jou en jouw interieur past.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl