Schommelstoelen

Lekker ontspannen met een goed boek, wegdommelen tijdens het tv kijken: in de schommelstoel creëer je een heerlijk momentje voor jezelf. Kies hier uit onze trendy schommelstoelen van merken als Normann Copenhagen en Vitra, en rock on!

2 artikelen
Filter & sorteer
  • 2 artikelen
2 van 2 gezien

Schommelstoelen bij de Bijenkorf

Op zoek naar een stoel om lekker in weg te dromen? Denk dan eens aan de schommelstoel. Dankzij het bijzondere ontwerp is deze stoel ook nog eens een mooie toevoeging aan de ruimte. Natuurlijk vind je deze fijne stoelen ook bij de Bijenkorf. Wanneer je eenmaal zo’n gave schommelstoel in huis hebt, wil je er niet meer uitkomen!

Schommelstoelen van Vitra en Normann Copenhagen: trendy must-haves

De schommelstoel is allang niet meer weggelegd voor grootmoeders, maar is weer helemaal van nu. Natuurlijk wel in een fris en hip design. Normann Copenhagen en Vitra weten dit als geen ander. Neem eens een kijkje bij de collectie schommelstoelen van Normann Copenhagen en het assortiment schommelstoelen van Vitra en vind zo een mooie schommelstoel in een eigentijds jasje. De exemplaren van beide merken hebben een zitting van kunststof. Voor net dat beetje extra comfort kun je er een lekker zacht kussen op leggen of een schapenvel eroverheen draperen.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl