vtwonen Vloerkleden

Bij Vtwonen kun je rekenen op eigentijdse items om jouw woning mee te verrijken. Typerend voor de vtwonen-stijl zijn de producten die mooi zijn van eenvoud, maar altijd met een bijzondere twist. Shop hier de vtwonen vloerkleden in verschillende afmetingen en kleuren.

2 artikelen
Filter & sorteer
  • 2 artikelen
2 van 2 gezien

Bij Vtwonen kun je rekenen op eigentijdse items om jouw woning mee te verrijken. Typerend voor de vtwonen-stijl zijn de producten die mooi zijn van eenvoud, maar altijd met een bijzondere twist. Shop hier de vtwonen vloerkleden in verschillende afmetingen en kleuren.

Vtwonen vloerkleden bij de Bijenkorf

De prachtige vloerkleden van vtwonen zijn een mooie aanvulling op elk interieur. Bij de Bijenkorf heb je de keuze uit een mooie selectie vtwonen vloerkleden in verschillende kleuren en formaten. Wat voor ruimte jij ook in gedachten hebt, er is altijd een passend vtwonen vloerkleed te vinden in onze online wereld.

Vloerkleden van vtwonen: mooie basics voor bij elk interieur

De vloerkleden zijn ontworpen volgens de geliefde vtwonen stijl: eenvoudig maar wel altijd met een twist. Dankzij de neutrale kleuren als grijs, beige en wit en afwezigheid van patronen vallen ze gemakkelijk in te passen in het interieur. Of je nu kiest voor een vtwonen vloerkleed in grijs, een vloerkleed van vtwonen in wit of een beige vtwonen vloerkleed, door de neutrale uitstraling is er altijd wel een plek in jouw huis te vinden voor deze prachtige vloerkleden.

De vloerkleden hebben een ietwat versleten, vintage look over zich heen die weer helemaal van nu is. De franjes aan de zijkant maken de kleden mooi af. Alle exemplaren zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen, waardoor je er lang plezier van hebt.

Over vtwonen

Bij vtwonen vind je alles om jouw huis er ongekend stijlvol uit te laten zien. Of je nu op zoek bent naar fijne basics of juist prachtige stukken om jouw interieur de finishing touch te geven, bij vtwonen ben je aan het juiste adres. Vtwonen is geliefd om zijn typerende stijl: deze is te herkennen aan de ideale balans tussen opvallend trendy en eenvoudig maar doeltreffend.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl