Michael Kors Runway smart watch

Vrouwelijk, modieus, trendy en chic: daar staat Michael Kors voor. Combineer één van de nieuwe vernuftige horloges voor een stijlvolle en tijdloze look.

Michael Kors brengt het iconische Runway horloge opnieuw in de markt, met een digitaal jasje. De nieuwe smart watch is even stijlvol als voorheen, maar is nu uitgerust met onder andere touchscreen, Google fit, een hartslagmeter, GPS functionaliteit en de mogelijkheid tot digitale betalingen.

Het horloge is ideaal voor een actieve levensstijl. Naast de bekende RVS band zijn er nu voor het eerst siliconen banden beschikbaar bij Michael Kors. Zo is het horloge geschikt voor zowel kantoor, als voor een work out. Daarnaast is deze klok ook voorzien van een swimproof-technologie.

De elegante uitstraling in combinatie met handige functionaliteiten maakt de Michael Kors Runway smart watch een onmisbaar accessoire voor iedere dag.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl