Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sprite step met LED-verlichting in wielen

119,95
Micro StepMicro Step Sprite step met LED-verlichting in wielen 489409042100000

KleurAquablauw

Online nog 3 beschikbaar

Met deze Zwitsers ontworpen step van Micro Mobility kies je voor ultieme veiligheid, duurzaamheid, gemak en jarenlang rijplezier.

Deze bekroonde topstep (5-12 jaar) is een van de bestverkochte tweewielers voor kinderen. Het lichtgewicht, stevige aluminium frame met 360 graden stuur zorgt voor ultieme wendbaarheid. Doordat het stuur traploos op elke hoogte instelbaar is, groeit de step naadloos mee. Eenvoudig en veilig inklapbaar en met handige PAGF versterkte standaard voor gemak onderweg. De weerbestendige handgrepen voelen zacht aan en gaan ongelooflijk lang mee omdat ze niet verouderen bij blootstelling aan de elementen. De grote, lange rem met een ruw oppervlak is speciaal ontworpen om de voet extra grip te geven bij het naar beneden drukken en dient ook als spatbord. In de wielen zitten batterijloze LED lampjes die wit oplichten, extra veilig in het donker.

Sinds de oprichting in de jaren ‘90 zet Micro zich in om de mobiliteit van morgen praktischer en milieuvriendelijker te maken door middel van hoogwaardige producten met een tijdloos design. Alle Micro producten zijn gemaakt met de beste onderdelen, die bovendien allemaal vervangbaar zijn. Ze worden daarnaast boven de gebruikelijke normen getest. Daarom gaan Micro producten jarenlang mee.

Micro Step119,95

Sprite step met LED-verlichting in wielen