Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online Modström

On-trend met een hoge draagbaarheid: dat is Modström in een notendop. De collecties verschillen van dagelijkse basics tot aan feestelijke jurken, zodat je garderobe op iedere gelegenheid is voorbereid. Laat je binnenkort inspireren door de collecties van Modström.

Modström binnenkort bij de Bijenkorf

In 2004 werd Modström opgericht en al snel herkend aan de kleurrijke en vrouwelijke ontwerpen. Hun filosofie is het ontwerpen van mode voor een mooie en draagbare garderobe, zodat er voor iedere vrouw een geschikt kledingstuk te vinden is. De ontwerpen bestaan uit tijdloze, maar ook seizoensgebonden stijlen. Bovendien kun je de stukken gemakkelijk met elkaar combineren voor een duurzame garderobe. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Ontdek de collectie van Modström binnenkort online bij de Bijenkorf.

Modström: on-trend met een hoge draagbaarheid

De collecties van Modström laten zich het beste omschrijven als ‘on trend’ met een hoge draagbaarheid. Hierbij is de juiste kleur of print een belangrijk ingrediënt. Ieder modeseizoen kun je je hart ophalen aan nieuwe collecties met in-het-oog-springende stukken. Van dagelijkse basics tot aan de perfecte feestjurken: laat je inspireren door de collecties van Modström.

ONTDEK VERGELIJKBARE MERKEN