Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Met liefde uitgekozen Moederdagcadeaus

Van heerlijke parfums tot chocolade en woonaccessoires: laat je inspireren door de mooiste cadeaus voor een bijzondere Moederdag

Verwencadeaus voor moeders

De meest bijzondere vrouw ter wereld verdient natuurlijk een bijzonder cadeau. Verwen haar met liefde en verras haar met iets moois van de Bijenkorf. Van de lekkerste parfums en fijnste verzorging tot de mooiste interieur items: voor elke moeder is er een speciaal cadeau. Om je te helpen je moeder thuis een onvergetelijke dag te bezorgen, zetten wij de mooiste moederdagcadeaus voor je op een rij. Wil je je moeder extra verwennen? Laat het cadeau dan gelijk bij haar thuis bezorgen.

Advies van onze beauty experts

Wil je online een (nieuw) beautyproduct voor je moeder aanschaffen, maar heb je persoonlijk advies nodig? Onze beauty experts geven nu ook telefonisch advies over de mooiste make-up, de fijnste huidverzorging en de meest bijzondere geuren.

Zo werkt het:

Boek hieronder een gratis 10 minuten virtueel moederdagcadeau-advies en geef daarbij aan waar je naar op zoek bent. Ons virtuele team is elke dag van 12.00 tot 20.00 uur beschikbaar.

Ontdek meer Cadeaus

Meer inspiratie nodig voor het leukste moederdagcadeau? Bekijk dan onze selectie voor het perfecte cadeau.