Binnenkort weer online verkrijgbaar Moët & Chandon

Binnenkort vind je online bij de Bijenkorf het assortiment champagnes van Moët & Chandon. In onze winkels zijn de Champagnes van dit merk wel op voorraad. Deze luxe champagnes van Moët & Chandon smaken heerlijk en zien er ook nog eens spectaculair uit. Bijzondere momenten vier je met de champagne van Moët & Chandon.

Moët & Chandon bij de Bijenkorf

Laat je inspireren door de luxe champagnes van Moët & Chandon bij de Bijenkorf. Moët & Chandon staat bekend om champagne van hoge kwaliteit met een open en toegankelijke stijl. Daarnaast hebben de champagneflessen van Moët & Chandon een extravagante uitstraling. De Impérial Brut champagne is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Deze champagne is gecomponeerd uit zo’n 150 verschillende wijnen, gewonnen uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier en afkomstig uit alle delen van Champagne. Moët & Chandon omschrijft de smaak van de Impérial Brut als fruitig, direct en uitdagend. Champagne van Moët & Chandon presenteer je in de klassieke champagneglazen van hoogwaardig kristalglas. De champagneglazen zijn voorzien van een naadloze steel, die gemakkelijk in de hand ligt.

OVER MOËT & CHANDON

Moët & Chandon is een wereldberoemd champagnehuis. Oprichter Claude Moët is beroemd als de man die de champagne in de wereld introduceerde. Historische figuren uit de 18e eeuw, zoals Napoleon Bonaparte en Marquise de Pompadour, werden al snel verliefd op de bruisende wijn van Moët & Chandon. Claude Moët wist champagne te verheffen tot een universeel symbool van luxe. Inmiddels produceert Moët & Chandon al ruim 270 jaar de meest geliefde champagne ter wereld. Het champagnehuis blijft al vier generaties lang continu innoveren. Proost het glas met de heerlijke champagne van Moët & Chandon of doe iemand een fles champagne cadeau!