Mont Blanc

Mont Blanc staat bekend om de pennen van uitmuntende kwaliteit. Ook voor hoogwaardige lederwaren kan je bij Mont Blanc terecht. Of het nu gaat om een reistas, koffer of portemonnee: ieder ontwerp is het resultaat van uitzonderlijk vakmanschap en passie.

8 artikelen

Mont Blanc staat bekend om de pennen van uitmuntende kwaliteit. Ook voor hoogwaardige lederwaren kan je bij Mont Blanc terecht. Of het nu gaat om een reistas, koffer of portemonnee: ieder ontwerp is het resultaat van uitzonderlijk vakmanschap en passie.

Mont Blanc bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie aan lederwaren van Montblanc voor dames en heren. Het assortiment bestaat uit tassen, portefeuilles en toilettassen van hoogwaardige leerkwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle businesstas in een donkerblauwe of zwarte kleur. Deze tas oogt zakelijk, maar toch ook uiterst elegant en kan zowel naar kantoor als naar een alledaagse gelegenheid worden gedragen. De toilettassen van Mont Blanc zijn verreikt met stijlvolle details waardoor het de investering meer dan waard is. En heb jij de praktische portemonnee van Mont Blanc al gezien? Dankzij de handige vak indeling kan je hier al je passen in kwijt.

Mont Blanc spinners voor op reis

Met een koffer van Mont Blanc ga je stijlvol op reis. De Nightflight spinner heeft vier wieltjes waardoor de koffer gemakkelijk met je meerolt. Het is net alsof je zonder bagage reist. De Cabin spinner heeft een kleiner formaat, waardoor deze ook als handbagage mee kan in het vliegtuig. Dankzij het praktische ontwerp past er toch ontzettend veel in!

Over Mont Blanc

Het verhaal van Mont Blanc begon in 1924 met de creatie van de Meisterstück fountain pen. Deze handgemaakte pen van uitzonderlijke kwaliteit is uitgegroeid tot een iconisch schrijfinstrument met een cult status. Inmiddels heeft de collectie van Mont Blanc zich uitgebreid met horloges, sieraden, lederwaren en zonnebrillen. Om welk product het ook gaat: ieder ontwerp is het resultaat van uitzonderlijk vakmanschap en passie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl