Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Montale

Infinity Eau de Parfum Set - Limited Edition parfumset

140,-
MontaleMontale Infinity Eau de Parfum Set - Limited Edition parfumset489709015385090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat90 ml
Maat90 ml

Welkom in de eindeloze geurwereld...
Als een eeuwigdurend verjaardagsfeest, waar de daglichtopening samensmelt met het einde van de nacht, verenigen de topnoten zich met de basis. Stap aan boord van deze Moebius-lint waar de kers eindeloos verbonden is met Tonka.

Voor haar 20-jarig samenzijn, laat Montale u gast zijn in dit grenzeloze land waar de zwarte kers je door vanille- en amberaroma's zal leiden. Al 20 jaar lang weeft Montale een lijn, en jij houdt die vast. Oneindigheid staat als een kompas, als een nieuwe referentie voor de hele gemeenschap van liefhebbers van kenmerkende geuren.

In deze INFINITY heeft Montale het emblematische olfactieve handschrift opgeroepen, geïnspireerd door de oud-geest, perfect passend bij zowel mannen als vrouwen. De fles is gehuld in Montale Blue en bedekt met een elegant moucharabieh, Montale's trouwe symbool van tijdloze traditie. Let goed op de flacon, en daar is onze geluksster, opnieuw ontworpen voor deze speciale gelegenheid, als een leidende ster of een navigatiekompas om eer te betuigen aan die twee decennia gewijd aan dezelfde liefde voor ongekende geuren.

Maak je klaar om te vieren, houd de lijn vast, Infinity komt niet alleen met een boodschap: het stuurt je een liefdesbrief.

Topnoten: Black Cherry, Purple Plum, Peruvian Pink Pepper, Cardamon & Saffron
Hartnoten: Black Oud & Leather, Indian Rose & Solar Tuberose, Sandalwood & Vetiver
Basisnoten: Vanilla Sugar, Intense Amber, Tobacco Leaves, Tonka Beans & Musks

Bekijk meer