Montblanc

Montblanc verenigt fijn Europees vakmanschap met tijdloze ontwerpen, waardoor items tot leven komen die voortkomen uit klassiek erfgoed en verfijnde creatie. Met het steeds toenemende tempo van vandaag is het van belang om producten te gebruiken die zijn ontworpen om het verloop van de tijd te verzetten. De items van Monblanc zijn hier uitermate geschikt voor.
  • Home
  • arrow-small__rightMontblanc

Montblanc

33 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
33 artikelen
33 van 33 gezien

Montblanc bij de Bijenkorf

Ontdek de luxe Montblanc collectie voor dames en heren bij de Bijenkorf. De meeste tassen en portemonnees van Montblanc zijn vervaardigd van luxe leer. Het klassieke ontwerp en het gebruik van luxe materialen zorgt ervoor dat de tassen van Montblanc ideaal zijn voor zakelijke afspraken. Naast de tassen en portemonnees van Montblanc van hoogwaardige kwaliteit. De Meisterstück vulpen is het allereerste ontwerp van Montblanc. Ervaar het schrijven met de iconische Meisterstück Doué Geometric Platinum rollerball pen.

Montblanc: tijdloos, elegant en luxe

Montblanc is ontstaan in 1906 met het ontwerp van de Meisterstück vulpen. De schrijf- en lederwaren van Montblanc staan nog altijd bekend om de kwaliteit en elegantie. Deze waarden zijn goed terug te zien in de luxe tassen van Montblanc. De tijdloze, elegante ontwerpen zijn vervaardigd van leer of kalfleer. Combineer de zwarte tassen van Montblanc met een maatpak en bijpassende stropdas of ga alleen voor een pantalon en een overhemd.